OSMANİYE / KADİRLİ - Kadirli Yunus Emre Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Kadirli Yunus Emre Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

03287181025 0539 335 55 66 (Okul Müdürü)
Şehit Kansu KÜÇÜKATEŞ Mah. 1894 Sokak No 29 Kadirli/OSMANİYE
Vizyon
Kadirli Ticaret Meslek Lisesi sektöre kaliteli,yaratıcı ve standart üretim yapan çalışkan bireyler yetiştirmek ister.Kadirli Ticaret Meslek Lisesi kendi kulvarında yükseköğrenime daha çok öğrenci vermek ister.Kadirli Ticaret Meslek Lisesi çalışanların mutlu olduğu gelişen teknolojiyi takip eden,ulusal ve uluslararası standartı yakalamış,kurum kültürü gelişmiş ve aranılan bir mesleki eğitim kurumu olmak ister. Türk Milli Eğitiminin amaçları ışığında;dünü,bugünü ve geleceği bütünleştirerek,erdemli insan olmanın idealini ve değişimini yaşayacak özgün,etkili ve nitelikli bir okul toplumu oluşturmaktır. Atatürk ilke ve inkılapları doğrultusunda ;doğru,dürüst,çağdaş, araştırmacı,özgüvenini kazanmış,güzel ülkemizi;hakettiği yere getirmek için,sürekli çalışan, bireyler yetiştirmektir...
Misyon
Okulumuzda eğitim gören öğrencilere; Ekip ruhu ile çalışan öğretmenlerle ileri teknoloji destekli eğitim sunmak, Sektörün beklentileri doğrultusunda meslek dersi programlarını güncelleştirip sektörün ara eleman ihtiyacını karşılamak, Kendi alanlarında yüksek öğrenime öğrenci hazırlamak, Kendi iş yerlerini açabilecek girişimcilik ruhuna sahip bireyler yetiştirmek, Öğrenci, Veli ve çalışanların memnuniyetini sağlamak için varız.
Öğretim Şekli :TEKLİ ÖĞRETİM
Katı yakıtlı kalorifer
İlçe merkezindedir. İl Merkezine 45 KM uzaklıktadır.